Dagens Låt: XDZ - Double Jam



Fools Forest misslyckas nog aldrig och precis som alla andra så är denna också gratis för nerladdning på deras hemsida! Fools Forest (Direktlänk till detta släpp som även innehåller bomben "NOTE OFF!")

I Huvudet På: Kevin Vera

Egentligen är ju detta redan ett fail här på "The Source Of All Evil" då det dras loss en första intervju med en kille som faktiskt gillar Hello-Kitty men det får gå för denna gång!

Namn, Ålder, Sysselsättning:


Mitt namn är Kevin Michael Vera och jag är 25 år gammal. En hardcore-dj har jag varit i 7 år nu, producerat musik sen jag var 13 år (om man nu räknar med att jag började göra musik med Dance eJay). Jag började arrangera fester i ganska ung ålder, men dom bästa festerna har varit från 2005 och framåt.

Du var ju med på en remix platta på Hard Kryptic "AUDIO REVOLT - Hide (The Remixes)" för ett tag sedan ihop med Robin under erat alias Vasa, kommer vi få höra mer ifrån er snart?

Om jag ska vara ärlig så tror jag inte det kommer bli något mer släpp från Vasa eller mera samarbeten mellan mig och Robin på ett tag eller över huvud taget då han fokuserar annat på just nu.

Vad tycker du det skiljer från att producera ihop med någon annan i jämnförelse med att producera helt själv?

Jag älskar att producera ihop med andra producenter som tänker likadant inne och utanför studion. Grejen när man producerar ihop med någon är att man har fyra öron i studion och den ena hör inte alltid allt som den andra hör och det är sånt som man missar ibland när man producerar helt själv.

På tal om producera helt själv, kommer vi få se även något solo släpp snart?

Yes, med störst sannolikhet kommer vi faktiskt få göra det på ett väldigt stort hardcore-skivbolag. Jag vill inte avslöja för mycket och håller allt jag vet hemligt, (eller försöker) ett litet tag till.

Du som även arrangerar fester också, är det någon kommande fest snart, och isåfall när och vart?

http://www.demolitions.se hittar du all information du behöver.

Du är ju inte bara känd som Hello-Kitty fjanten som lever på pizza utan även killen som alltid levererar Hardcore runtom på väldigt många arrangemang och klubbar, då måste jag fråga dig vilket arrangemang eller vilken klubb har varit din schysstaste upplevelse att spelat på?

Jag har haft en del grymma upplevelser på klubbar och events, men Nosebleed 2 har varit bland dom bästa.

Och då måste jag även fråga, vad har varit din värsta upplevelse på någon av dina spelningar?

Alla fester där nålarna hoppade på skivspelarna p.g.a. dåligt riggade dj-bås. Shocks X festen p.g.a. sjukdom och Army of hardcore. Fast army of hardcore i början var riktigt hemskt för jag var så sjukt nervös över att spela på samma fest som hardcore legenden Promo. Men efter att ha spytt upp nervositeten så hade jag sjukt kul och kunde slappna av innan jag började lira. Är numera aldrig nervös när jag lirar.

Vilket arrangemang kommer man få möjligheterna att se dig live nästa gång?
Det blir den 18:e september på Demolitions.

Och så över till lite frågor som kommer komma i varenda intervju!
Om du fick välja 5 favorit artister vilka skulle det vara?

Sjukt svår fråga med tanke på att det finns så måna artister som jag gillar och det varierar från år till år. Men just nu ser det ut såhär ungefär:
Linkin Park
Metallica
Nosferatu
Endymion
Dj Mad Dog

Vad står på din Top 10 lista just nu?

Så ser min top 10 hardcore lista ut just nu

1. Endymion & Art Of Fighters - A New Today
2. Nosferatu – Leave Me Forever In The Dark
3. Meccano Twins & Dj Mad Dog – Meccane
4. Ruffneck & Endymion – Justice
5. Weapon X - Bad Boy
6. AniMe – Detonate
7. Ruffneck & Nosferatu - A Forgotten Tune
8. Neophyte – New Shit
9. Dj Mad Dog - Here Comes The Madness
10. Kasparov – Keep Going


Om du fick välja ett ställe vilket som helst att spela på, vart skulle det vara och varför just där?

Definitivt Sensation Black. Jag gillar arenan och att alla är klädda i svart.

Och som en lite bisarr avslutningsfråga! Om du var illa tvungen att välja, du sitter i ett oerhört otrevligt scenario då du är tvungen att 1. snaska på en mans penis tills han kommer i munnen på dig eller 2. ta den i pruttan tills han kommer i dig, vad skulle du välja då och varför? (Att säga inget av det räknas automatiskt som både och!)

Det får bli nummer 1. Jag citerar min polare, ”det är inte gott att suga kuk, men det är jävligt kul”, han heter Stellan.

Något övrigt du möjligtvis vill lätta på till läsarna?
Jag äter inte pizza lika mycket längre, nu är det sushi några gånger i veckan istället.

Och vad vore ett inlägg utan nån musik?
AUDIO REVOLT - Hide (Vasa Remix)


Ny Blogg Ny Skit!

Yes nu slås portarna upp till en helt ny blogg som kommer till den största delen handla om musik för allmänt sinnesrubbade! Här kommer ni hitta musiktips med dom flesta stilerna inom elektroniskt skit. Utöver det även lite intervjuer med olika artister, kommande skivsläpp, fester och möjligtvis lite annat blandat skit som absolut inte har något med nått att göra.

Hursom så mjukstartar vi med lite Foreign Beggars som satt grova spår i skallen!
Denna tidigare hiphop grupp började göra sjukt coola grejer ihop med diverse artister som Noisia, Bar 9, Skism, Chasing Shadows, och en jävla massa mer.

Foreign Beggars - Get Abit More (SKISM Remix)



Foreign Beggars & Noisia - Contact



Foreign Beggars & Noisia - No Holds Barred (Excision Remix)



Vill ni veta mer om dom så kolla in http://www.myspace.com/foreignbeggars eller vafan vet jag, gör som ni vill.

RSS 2.0